Probeer je eindejaarscadeau te winnen 🌟

Een gift set met je favoriete verzorgingsproducten... dat is onze manier om een glimlach op je gezicht te toveren! Omdat we weten hoeveel jij het hele jaar door voor de mensen om je heen zorgt, nodigen we je graag uit om eens aan jezelf (en echt enkel aan jezelf!) te denken. Wil jij graag een van onze 15 gelukkige winnaars zijn? Kies dan nu je favoriet uit de 3 gift sets die we weggeven (we geven er 5 van elk weg):

🎁 Hyaluron-Filler + 3x Effect SPF 30 Dagcrème en een DermatoCLEAN Oogmake-up Remover
🎁 Hyaluron-Filler + Volume Lift SPF 15 Dagcrème en DermatoCLEAN Oogmake-up Remover
🎁 Hyaluron-Filler + Elasticity SPF 30 Dagcrème en DermatoCLEAN Oogmake-up Remover

Meedoen? Dat is super makkelijk: kies je favoriete gift set, beantwoord 2 vragen, vul onderstaand formulier in... en laat de magie van de feestdagen zijn werk doen ✨

Stap 1: Beantwoord deze drie vragen:


Kies je favoriete gift set: *


Eucerin zet zich dagelijks in om je huid te beschermen en te laten stralen. Welke missie stimuleert ons om dit doel na te streven? (Vind het antwoord hier). *


Hoeveel mensen zullen er tussen 13/12 vanaf 09u00 en 23/12 tot en met 23u59 deelnemen aan deze wedstrijd? *


Stap 2: Vul je adresgegevens in zodat we je het pakket kunnen toesturen als je wint:

Weet dat jouw privacy belangrijk is voor ons! Laat je jouw adresgegevens hier achter? Dan kunnen wij jouw pakket bezorgen als je wordt geselecteerd als winnaar, maar we gebruiken jouw gegevens zeker niet voor andere doeleinden.


Stap 3: Laat je e-mailadres achter zodat we je kunnen informeren als je hebt gewonnen. Heb je geen geluk deze keer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe wedstrijd is!

Alle velden gemarkeerd met een * moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen.