Duurzaamheid

Wij nemen onze verantwoordelijkheid.
Voor je huid.
En onze planeet.

We hebben maar één planeet om op te leven.
De planeet houdt ons in stand, en het is aan ons om de planeet in stand te houden.

Eucerin's ambities voor 2025

Als wereldwijde pionier in huidverzorging herdefiniëren we onze benadering van duurzaamheid en zetten we ons in voor een ambitieuze agenda. In navolging van vier belangrijke duurzaamheidsambities, beloven we om de Eucerin-producten die je kent en waar je van houdt op een duurzamere manier te formuleren en te verpakken.Eucerin's verantwoordelijkheid

Wij geloven in de levensveranderende kracht van dermatologische huidverzorging. We geloven ook dat het onze verantwoordelijkheid is om huidverzorging te creëren met een verminderde impact op het milieu en een positieve impact op onze samenleving en jou.

Verandering mogelijk maken

Bij Eucerin zijn we al meer dan 100 jaar toegewijd aan de wetenschap op het gebied van huidverzorging van hoogwaardigefarmaceutische kwaliteit. We zijn constant op zoek naar wetenschappelijke doorbraken en zetten ons in om effectieve, zeer goed verdraagbare en klinisch bewezen producten te ontwikkelen.

We zijn ons bewust van de noodzaak om de duurzaamheid van onze producten en processen nu en op de lange termijn te versterken. Wij geloven dat duurzaamheid een traject is waarbij we blijven innoveren, evalueren en verbeteren.

Wij geven om het welzijn van het milieu, onze samenleving en jou.

Samen werken we aan een gezondere, groenere en meer sociaal inclusieve toekomst.

Als onderdeel van de Beiersdorf-familie volgt Eucerin een integraal Beiersdorfs langetermijnvisie op duurzaamheid.

Onze strategie bij Beiersdorf

1 Bedrijsfdoel van Beiersdorf

2 Microplastic volgens UNEP-definitie (United Nations Environmental Programme)

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek