Abstracte groene illustraties van harten, mensen en handen, die liefde en de gemeenschap vertegenwoordigen.
DUURZAAMHEID

Voor onze samenleving:
sociale inclusie


Bij Eucerin vieren we de huid in al haar diversiteit.
We zetten ons in het bijzonder in om
mensen met huidziekten te ondersteunen.

Inclusie is belangrijk

Een aanzienlijk aantal mensen met zichtbare huidaandoeningen lijdt aan vervreemding en stigmatisering, wat een psychologische en emotionele belasting met zich meebrengt. Daarom zetten we ons in om stigmatisering te bestrijden en sociale inclusie te bevorderen voor individuen en groepen van alle leeftijden die te maken hebben met dermatologische ziekten.

Mensen die hun handen in een cirkel samenvoegen, wat staat voor teamwork.

Eucerin's sociale missie

Tegen 2023 zullen we lokale sociale projecten in ten minste 15 landen implementeren om de kwaliteit van leven van mensen met huidaandoeningen van alle leeftijden aanzienlijk te verbeteren. Deze projecten hebben tot doel de psychologische en emotionele last van dermatologische ziekten te verlichten en tegelijkertijd de participatie van patiënten in de samenleving te vergroten, door bij te dragen aan de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties, 'Good Health and Wellbeing' en 'Reduced Inequalities'.Eucerin's ambities voor 2025

Als wereldwijde pionier in huidverzorging herdefiniëren we onze benadering van duurzaamheid en zetten we ons in voor een ambitieuze agenda. In navolging van vier belangrijke duurzaamheidsambities, beloven we om de Eucerin-producten die je kent en waar je van houdt op een duurzamere manier te formuleren en te verpakken.

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek