Thiamidol, voor een egale huid van kop tot teen

Thiamidol, voor een egale huid van kop tot teen

Thiamidol: het ster ingrediënt tegen hyperpigmentatie

Thiamidol : het ster ingrediënt tegen hyperpigmentatie

Als je bekend bent met de verschillende producten van Eucerin, heb je vast al eens gehoord van Thiamidol. Maar je vraagt je misschien nog steeds af ‘Wat is Thiamidol precies?’ Het is een gepatenteerd* ingrediënt, ontwikkeld door Eucerin, dat de melanineproductie bij de bron vermindert. En dat is precies waarom de resultaten zo indrukwekkend zijn.

1. Wat zijn de oorzaken van hyperpigmentatie?

2. Hoe werkt Thiamidol en wat zijn de resultaten?

Door het enzym te blokkeren dat verantwoordelijk is voor de overproductie van melanine, voorkomt Thiamidol dat er te veel van dit stofje naar het huidoppervlak gaat. Het resultaat? De melanineproductie wordt verminderd, pigmentvlekken vervagen geleidelijk en bij regelmatig gebruik van Thiamidol voorkomt het dat ze opnieuw verschijnen.Hoewel deze pigmentvlekken vrij algemeen zijn, kunnen ze gênant of moeilijk te behandelen zijn als ze erg zichtbaar zijn, zoals het geval is bij hyperpigmentatie op het gezicht of de handen. Thiamidol is momenteel een van de meest effectieve ingrediënten voor het remmen van tyrosinase, het enzym dat bijdraagt aan hyperpigmentatie van de huid:

  • Na 2 weken¹ regelmatig gebruik merk je al zichtbare resultaten.
  • Dermatologen bevestigen een vermindering van de bruine vlekken bij 97% van hun patiënten door het gebruik van de Anti-Pigment routine².
Hoe werkt Thiamidol en wat zijn de resultaten?

 

 

3. Kun je ook pigmentvlekken op het lichaam aanpakken?

Het antwoord is JA! Naast je favoriete gezichtsverzorgingsproducten uit het Anti-Pigment gamma, kun je nu ook kiezen voor een lichaamsverzorgingsproduct dat ons unieke, gepatenteerde* ingrediënt, Thiamidol, bevat. Door onze nieuwe Anti-Pigment Lichaamscrème voor Specifieke Zones in je routine op te nemen, merk je al na 2 weken resultaat³ en dit blijft verbeteren naarmate je de crème gebruikt. Naast Thiamidol bevat de lichaamscrème ook andere krachtige ingrediënten zoals:

✔️ Melkzuur en Dexpanthenol om de huid zachtjes te exfoliëren en het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen.

✔️ Hyaluronzuur om de huid langdurig te hydrateren voor een egale, stralende huid.

 

4. Hoeveel keer per dag mag ik Thiamidol aanbrengen?

Thiamidol is zeer zacht en geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Vraag je je af of er voorzorgsmaatregelen zijn bij het gebruik van dit ingrediënt? Hier is je antwoord!

  • Je kunt je gezichtsverzorgingsproduct met Thiamidol maximaal 4 keer per dag aanbrengen.
  • Beperk je tot 2 keer per dag wat de Anti-Pigment lichaamscrème betreft.
review

 

 

           Bekijk meer reviews         

Eucerin producten met Thiamidol

* Gepatenteerd Thiamidol (EP2 758 381B1) Frankrijk, België en Nederland
² Klinische evaluatie gedurende 12 weken bij 34 vrijwilligers, gezamenlijke toepassing van Eucerin® Anti-Pigment Duo Serum en Dagcrème SPF 30 tweemaal per dag gedurende 12 weken.
³ Klinisch onderzoek, 457 patiënten, 97% significante resultaten, gebruik van routine (Duo Serum, Dagcrème SPF 30, Nachtcrème), 12 weken, onderzoek in 11 Europese landen.
⁴ Klinische studie, 42 deelnemers, gebruik 2x/dag
⁵ Zelfevaluatie, 2 toepassingen per dag gedurende 8 weken, 41 deelnemers

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek