BEWEZEN INNOVATIES

Huidwetenschap die werkt

Onzuivere huid, atopiegevoelige huid of pigmentvlekken hebben niet alleen invloed op de huid van mensen. Ze hebben vaak ook invloed op hun zelfvertrouwen, hun gemoedstoestand en uiteindelijk de kwaliteit van hun leven. Met effectieve, zeer verdraagbare en klinisch bewezen innovaties van Eucerin® op het gebied van huidverzorging, hebben mensen de kans om hun huid beter te laten voelen en weer volop van het leven te genieten.

EUCERIN ATOPICONTROL

"HET HIELP ECHT BIJ DE DROGE HUID EN HET JEUKERIG GEVOEL" ANGELIKA, 29, JONATHAN, 11 MAANDEN, NOELIA, NOG IN MAMA'S BUIK
Ontdek meer

EUCERIN AQUAPHOR

"IK VOEL ME ONBEZORGD" KARINA, 41
Ontdek meer

EUCERIN DERMOPURE

“NU BEN IK KLAAR OM MIJN HUID TE SHOWEN” EUNGYU, 27
Ontdek meer

EUCERIN HYALURON

"OPNIEUW INJECTIES? ZEKER NIET" SARAH, 53
Ontdek meer

EUCERIN ZONNEBESCHERMING

"IK KAN MEZELF LATEN ZIEN" TONY, 45
Ontdek meer

EUCERIN ANTI-PIGMENT

"IK VOEL ME GELUKKIG" RUTH, 20
Ontdek meer

SKINTERVIEWS

Kijk hoe mensen vrijuit over hun huid praten

Onze skinterviews (= skin + interviews) geven inzicht in het leven van mensen, de toestand van hun huid, en hoe dermocosmetische huidverzorging hen heeft geholpen.

UIT HET LEVEN GEGREPEN

Echte verhalen over echte huid

In onze skinterviews hebben we gesproken met Angelika, Karina, Sarah, Tony, Ruth en Eungyu. Hun huid heeft hun leven op verschillende manieren beïnvloed. Bekijk hun verhalen en zie de life-changing impact van dermocosmetische huidverzorging.
Angelika vindt het heerlijk om moeder te zijn. Maar wanneer haar zoon Jonathan last begon te krijgen van atopiegevoelige huid en zichzelf krabde tot hij bloedde, wist ze niet hoe ze hem moest helpen. Met Eucerin® AtopiControl heeft ze haar zoons huid verzacht en zijn haar zorgen een stuk minder. Nu weet ze hoe ze zijn jeukerige plekjes moet behandelen, zodat hij onbelemmerd kan spelen en zij er zeker van kan zijn dat zijn huid veilig en in goede conditie is.
Bekijk Angelika's skinterview
Karina doet graag mee aan triathlons. Maar toen ze begon, had ze veel pijn: blaren en een geschaafde huid maakten van haar weg naar de finishlijn een hel. Met Eucerin® Aquaphor heeft ze een manier gevonden om haar huid te beschermen tegen wrijving. Het vinden van de juiste huidverzorging heeft haar de vrijheid gegeven om haar passie te kunnen volgen. Niets kan haar nu stoppen!
Bekijk Karina's skinterview
Eungyu had een onzuivere huid en zijn tienerjaren waren zwaar voor hem. Opmerkingen van zijn familie en vrienden zorgden ervoor dat hij zichzelf opsloot. Hij bleef thuis en stopte met het zien van vrienden om te voorkomen dat mensen zijn onzuivere en gezwollen huid zouden zien. Nu weet hij hoe hij zorg moet dragen voor huidonzuiverheden en voelt hij zich eindelijk lekker in zijn vel. Hij is zelfs begonnen met acteren.
Bekijk Eugyu's skinterview
Toen Sarah veranderingen in haar huid opmerkte naarmate ze ouder werd, wilde ze er alles aan doen om dit proces te stoppen. Nadat ze haar rimpels een tijdje had laten behandelen met injecties, herkende ze zichzelf niet meer in de spiegel. Nu ze Hyaluronzuur serum en crème gebruikt, voelt ze zich eindelijk weer op haar gemak met het uiterlijk van haar huid.
Bekijk Sarah's interview
Toen Tony te horen kreeg dat zijn huid gevoelig was voor de zon, maakte hij zich zorgen over of hij nog met zijn zoontje buiten zou kunnen spelen. Hoewel hij wist dat hij al het mogelijke moest doen om zijn door de zon beschadigde huid te beschermen, was zijn leven binnenshuis doorbrengen geen optie. Met Eucerin® Sun Protection voelt hij zich veilig om weer met zijn zoon buiten te spelen.
Bekijk Tony's skinterview
Ruth, die pigmentvlekken heeft, had altijd het gevoel dat mensen niets anders zagen dan haar ongelijke huidtint als ze naar haar keken. Toen ontdekte ze producten van Eucerin® die zijn afgestemd op haar huidconditie. Wanneer ze mensen ontmoet, is ze nu zelfverzekerd genoeg om haar mooie glimlach te laten zien, wetende dat dit precies het eerste is wat anderen zullen zien.
Bekijk Ruth's skinterview

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Wat is jouw verhaal?

Krijg inspiratie en advies over onze producten en routines op social media. U kunt ook uw verhaal delen over hoe dermocosmetische huidverzorging uw leven heeft veranderd: schrijf ons of post uw verhaal met #Skinterviews.

DERMOCOSMETISCHE HUIDVERZORGING

The life-changing power of dermatological skincare

Bij Eucerin® zijn we al meer dan 100 jaar toegewijd aan de wetenschap van huidverzorging van hoge kwaliteit. We zijn constant op zoek naar wetenschappelijke doorbraken en zijn toegewijd aan het ontwikkelen van effectieve, zeer goed verdraagbare en klinisch bewezen oplossingen. We ontwikkelen onze producten om de gezondheid en schoonheid van uw huid te behouden en te verbeteren. Omdat alleen tastbare en zichtbare resultaten u kunnen helpen u elke dag beter in uw vel te voelen. We weten dat de effecten van onze huidverzorgingsoplossingen niet alleen gevolgen hebben voor je huid. Als je huid beter aanvoelt, voel je je ook beter. Ontdek de life-changing power van dermocosmetische huidverzorging.

Zin in meer tips voor de huid en expert advies van Eucerin?

Word in avant-première geïnformeerd van alle voordelen en nieuwigheden van Eucerin!

  • Tester worden
  • Bonuspunten verzamelen
  • Profiteer van voordelen