Body Care huidverzorging

Vind de favoriete verzorging voor je huid

Een gevoelige, droge of heel droge huid met neiging tot Atopisch eczeem? Eucerin heeft de oplossing voor jou.

Het geschikte lichaamsverzorgingsproduct is essentieel voor onze algehele gezondheid en ons welzijn. Met huidverzorgingsproducten van goede kwaliteit kun je de huid van je lichaam reinigen, verzorgen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon en een warm of koud klimaat.

Een goede huidverzorgingsroutine helpt de natuurlijke balans van je huid te herstellen en zorgt ervoor dat je huid er gezond uitziet en aanvoelt.

Oplossingen op maat voor alle huidtypes

Eucerin ontwikkelde 3 gamma’s voor het lichaam: pH5, UreaRepairPLUS en AtopiControl, elk met de juiste oplossing voor verschillende huidtypes. Het sterproduct van elk assortiment zetten we in de kijker.


 

*Corneometrische metingen, 92% toename in waarden verkregen na 2 weken regelmatig gebruik in vergelijking met een onbehandeld gebied, 44 deelnemers. **.Onderzoek Eucerin Real-World-Evidence, 2016-2018 met 1.343 patiënten in 6 landen (Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Servië en Slovenië) *** Augustin, M, et al., Diagnosis and Treatment of Xerosis Cutis, 2019

Gerelateerde artikelen

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek