Win jouw nieuwe hydraterende routine van Eucerin!

De zomer loopt ten einde en het wordt weer tijd om goede gewoonten op te pakken!
De herstart van het nieuwe seizoen is dan ook hét perfecte moment om een doeltreffende verzorgingsroutine in te voeren. Eucerin biedt je de kans om een van de 20 sets van 2 producten te winnen die samen jouw nieuwe hydraterende routine vormen!

Wat zit er in?
Een Serum Hydratatie Booster dat dagelijks op de gereinigde huid kan worden aangebracht en de huid tot 24 uur lang hydrateert, en een Hyaluronzuur Intensief Masker die wekelijks kan worden aangebracht voor een fris gevoel op de huid. 

Het resultaat? Een stralende teint om het nieuwe seizoen mee te beginnen!

Om deel te nemen, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen en 2 eenvoudige vragen te beantwoorden. Makkelijk, toch?

Stap 1: Beantwoord deze twee vragen:

Welke van de volgende ingrediënten helpt de tekenen van veroudering te verminderen en tegelijkertijd de huid te hydrateren?

Hoeveel mensen zullen er tussen 12/09 vanaf 09u00 en 18/09 tot en met 23u59 deelnemen aan deze wedstrijd?

Stap 2: Vul je adresgegevens in zodat we je het pakket kunnen toesturen als je wint:

Weet dat jouw privacy belangrijk is voor ons! Laat je jouw adresgegevens hier achter? Dan kunnen wij jouw pakket bezorgen als je wordt geselecteerd als winnaar, maar we gebruiken jouw gegevens zeker niet voor andere doeleinden.

Stap 3: Laat je e-mailadres achter zodat we je kunnen informeren als je hebt gewonnen. Heb je geen geluk deze keer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe wedstrijd is!

Alle velden gemarkeerd met een * moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen.