Hyaluron-Filler - Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler

Effectieve, op maat gemaakt anti-aging oplossingen voor een jonger uitziende huid

Eucerin Hyaluron-Filler

Op maat gemaakt anti-aging oplossingen van Eucerin

Naarmate onze huid ouder wordt, verandert de structuur en het voorkomen. De eerste tekenen van ouder wordende huid zijn fijne lijntjes en rimpels. Naarmate het verouderingsproces vordert, ervaren we volumeverlies en kunnen de gezichtscontouren zichtbaar verslappen. In de meer gevorderde stadia van huidveroudering nemen rimpels toe en verdiepen ze zich, terwijl de elasticiteit, stevigheid en glans afnemen.
Eucerin Hyaluron-Filler biedt actuele anti-aging oplossingen voor een verjongde uitstraling met producten die afgestemd zijn op elke fase van het huidverouderingsproces:

Eucerin Hyaluron-Filler pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan zoals fijne lijntjes en rimpels. Vult zelfs diepe rimpels op voor een verjongde uitstraling. 

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift richt zich op dieper wordende rimpels, volumeverlies en verslappende gezichtscontouren die zich ontwikkelen als de huid veroudert. Vult diepe rimpels op en herdefinieert gezichtscontouren voor een lift effect.  

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity voedt de fragile en rijpere huid. Het vult diepe rimpels op en verbetert de elasticiteit. 

Het gamma bevat zowel dag- en nachtcrèmes die geschikt zijn voor verschillende huidtypes, alsook serums (o.a. de innovatie Peeling & Serum nacht), oogcrèmes en een CC crème. Alle producten zijn klinisch en dermatologisch getest en bewijzen een hoge huidverdraagzaamheid en effectiviteit. 

Gerelateerde artikelen

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek