Vrouw leunt met haar elleboog op haar knie
Leestijd: 0 min
Ontdek meer

Onze filosofie

Eucerin is het huidverzorgingsmerk, ontwikkeld op basis van betrouwbare wetenschap, dat wordt aangebevolen door dermatologen. Het behoudt en herstelt de gezondheid van de huid en geeft een zelfverzekerd gevoel van een gezonde en stralende huid.

Eucerin is 100 jaar innovatieve huidwetenschap

Door nauwe samenwerking met dermatologen en gebruik van geavanceerde technologische expertise, garandeert Eucerin betrouwbare en zeer effectieve productinnovaties op basis van de hoogste dermatologische standaarden.

Dankzij de keuze van actieve ingrediënten en de zoektocht naar klinisch bewijs, is Eucerin synoniem voor uitstekende kwaliteit, waarbij doeltreffendheid en hoge huidtolerantie gecombineerd worden.             

Met de medische kennis, huidkennis en cosmetische toelegging is Eucerin hét huidverzorgingsmerk dat een volledige dermocosmetische benadering biedt.

Gesteund door meer dan 100 jaar onderzoek van Beiersdorf,legt Eucerin de nadruk op schoonheid, innerlijke sereniteit en zelfverzekerheid. Door te zorgen voor een zichtbaar gezonde en stralende huid, is Eucerin© het merk dat staat voor DE WETENSCHAP VOOR EEN MOOIERE HUID.                         

Lees meer over 'sustainability' van Beiersdorf